Agenda culturel

Agenda des activités !

Aux Planes d'Hostoles nous avons décidé de ne pas rester en place, et c'est pourquoi quand nous ne faisons pas de promenade ou de fête locale, nous amenons des musiciens ou des photographes, des écrivains ou des footballeurs pour expliquer, jouer de la musique ou nous montrer ce qu'ils font…

Sortida a Costabona

dimanche 14 juillet
08:00
Excurcions
El Grup Excursionista de les Planes d'Hostoles (GELPH) un dels primers diumenges al mes proposa una excursió. Aquest diumenge serà una sortida al Pirineu, a Costabona.

Festa Major de Sant Jaume

jeudi 25 juillet

Festa Major, celebracions, gegants, Sant Jaume
Entorn a la data de Sant Jaume se celebra la Festa Major a les Planes d'Hostoles, amb activitats per a tota la família com el ball de gegants i capgrossos, les sardanes i la cobla, la recollida de carbassons, havaneres, concerts a l'aire lliure, i un llarg etcètera. Per més detalls, podeu veure el programa.

Ball amb Sharazan

dimanche 1 septembre
17:30
personnes âgées, danse de salon
La sala polivalent de les Planes d'Hostoles acull cada diumenge la música en directe d'un grup musical del gust de la gent gran per a que pugui passar-s'ho d'allò millor ballant en línia o en parella. Aquest diumenge el grup convidat és Sharazan. L'entrada val 6 euros.

Festa de les Encies

dimanche 8 septembre
08:00
Festa de les Encies, Mare de Déu trobada
Tota la jornada de diumenge 8 de setembre hi hauran actes per la celebració per a tots els públics en motiu de la Festa de la Maré de Déu de les Encies, una mare de Déu trobada. Començaran a les 8 amb una caminada popular. A les 12.30 h es farà un ofici solemne a l'església, i a les 14h una arrossada popular. Per la tarda hi gaurà un espectacle infantil, i clourà la festa la cobla i les sardanes.

Fem el Toc?

dimanche 15 septembre
12:00
Jam session, música, micròfon obert, aperitiu
Fem el toc? és una proposta del col·lectiu de les Planes Accions Rurals per la Kultura (ARK) per compartir, un cop al mes, música, cançons i poemes, tot posant a l'abast dels assistents un equip de so i diversos instruments musicals. Es realitza el tercer diumenge de cada mes a l'antiga estació de les Planes d'Hostoles.

Ball amb Genion’s

dimanche 15 septembre
17:30
personnes âgées, danse de salon
La sala polivalent de les Planes d'Hostoles acull cada diumenge la música en directe d'un grup musical del gust de la gent gran per a que pugui passar-s'ho d'allò millor ballant en línia o en parella. Aquest diumenge el grup convidat és Genion's. L'entrada val 6 euros.