Agenda culturel

Agenda des activités !

Aux Planes d'Hostoles nous avons décidé de ne pas rester en place, et c'est pourquoi quand nous ne faisons pas de promenade ou de fête locale, nous amenons des musiciens ou des photographes, des écrivains ou des footballeurs pour expliquer, jouer de la musique ou nous montrer ce qu'ils font…

Concert BALCO avec Crazy Cat Lady

dimanche 3 mars
12:00
concert bal, concerts, concert en plein air
Les Balconcerts sont de retour, un espace alternatif pour la musique du kilomètre zéro le premier dimanche du mois à l'heure du vermouth, 12h. A cette occasion, le groupe "Crazy cat lady" animera l'ambiance, avec une sélection de rumba et de folk. La Plaça U en octobre sera remplie d'une bonne ambiance et vous aurez sûrement envie de danser.

Ball amb Duet Atènia

dimanche 3 mars
17:30
personnes âgées, danse de salon
La salle polyvalente des Planes d'Hostoles accueille tous les dimanches la musique live d'un groupe musical du goût des personnes âgées pour qu'elles passent le meilleur moment à danser en ligne ou en couple. Ce dimanche le groupe invité est le duo Aténia.

Actes del 8M

vendredi 8 mars
18:00
8M, Dia internacional de la dona treballadora
El col·lectiu feminista Les Guilles a les Planes organitza diverses activitats al poble per celebrar el 8M. A les 6 de la tarda, hi haurà una taula-rodona sobre dones amb professions "masculinitzades". A ella han estat convidades dones amb professions que trenquen els estereotips de gènera: una forjadora, una pagesa, una pastora, una propietària d'un establiment, han estat convidades a parlar sobre les seves vivències i a reflexionar-hi. El dissabte hi haurà un dinar de dones d etotes les edats i origens, que acabarà amb un recital poètic transfeminista titulat "La subversiva". A la Cellera de Ter, les GUilles organitzen altres activitats com un Akelarre-sopar amb diverses dinàmiques pel 8 de març al vespre.

Ball amb Pa d’àngel

dimanche 10 mars
17:30
personnes âgées, danse de salon
La sala polivalent de les Planes d'Hostoles acull cada diumenge la música en directe d'un grup musical del gust dels jubilats per a que pugui passar-s'ho d'allò millor ballant en línia o en parella. Aquest diumenge el grup convidat és Pa d'àngel. L'entrada val 6 euros.

Taller de bioconstrucció: Nius

dimanche 17 mars
10:00
Bioconstrucció, cabanes, escola Orígens
L'escola de Bioconstrucció Orígens proposa aquesta activitat dirigida a infrants i joves per crear refugis amb materials locals al parc la Parada del Jonquer. Cal inscripció prèvia a Orígens.

Fem el Toc?

dimanche 17 mars
12:00
Jam session, música, micròfon obert, aperitiu
Fem el toc? és una proposta del col·lectiu de les Planes Accions Rurals per la Kultura (ARK) per compartir, un cop al mes, música, cançons i poemes, tot posant a l'abast dels assistents un equip de so i diversos instruments musicals. Aquesta nova temporada, el Toc es farà el tercer diumenge de cada mes a les 12h a l'antiga estació de tren, però en aquesta ocasió es traslladarà a la plaça per acompanyar la Fira d'Entitats del poble. A aquests events hi són especialment benvinguts els músics i artistes de la contrada i el públic amb ganes de passar-ho bé. Una invitació a tocar música i esdevenir un punt de trobada tot prenent alguna beguda i un bon aperitiu.

Ball amb Sharazan

dimanche 17 mars
17:30
personnes âgées, danse de salon
La sala polivalent de les Planes d'Hostoles acull cada diumenge la música en directe d'un grup musical del gust de la gent gran per a que pugui passar-s'ho d'allò millor ballant en línia o en parella. Aquest diumenge el grup convidat és Sharazan.

Setmana Santa

dimanche 24 mars

Setmana Santa, Manaies, Dijous Sant, Divendres Sant
Les processons amb la presència de manaies i les misses formen part de l'agenda cultural de Setmana Santa, la qual compta amb una arrelada tradició.