Agenda Cultural

Agenda d’activitats!

A Les Planes d’Hostoles ens hem proposat no quedar-nos quiets, i per això quan no tenim cap caminada o festa local, fem venir a músics o fotògrafs, escriptores o futbolistes a que ens expliquin, toquin música o ens mostrin allò que fan…

Fem el Toc?

Diumenge 22 maig
12:00
Jam session, música, micròfon obert, aperitiu
Fem el toc? és una proposta dels joves de les Planes a compartir, un diumenge al mes, música, cançons i poemes posant a l'abast dels assistents un equip de so i diversos instruments musicals. A aquests events hi són especialment benvinguts els músics de la contrada i el públic amb ganes de passar-ho bé. Una invitació a tocar música i esdevenir un punt de trobada tot prenent alguna beguda i un bon aperitiu des del bar la Llar.

Exposició els ocells de la Garrotxa

Dimarts 24 maig

Setmana de la Natura
En el marc de les activitats de la Setmana de la Setmana de la Natura, la biblioteca municipal acull una exposició dels ocells de la garrotxa elaborats amb paper matxé pels alumnes de cinquè de l'escola Sant Cristòfol. L'exposició va acompanyada de poemes realitzats també pels infants.

Xerrada “Diversitat i integració, cap a on?”

Dimecres 25 maig
18:30
Dia de la Diversitat Cultural, Festa de la Diversitat Cultural
En el marc de les activitats "Celebrem la diversitat cultural a les Planes d'Hostoles" organitzades per joves amb pressupostos participatius, l'investigador Mostafà Shaimi ens farà reflexionar sobre la diversitat cultural que conviuen a les nostres poblacions i sobre els reptes de la integració.

Presentació del llibre “Obsidiana, sangre y oro”

Divendres 27 maig
19:30
Dia de la Diversitat Cultural, Festa de la Diversitat Cultural
En el marc de les activitats "Celebrem la diversitat cultural a les Planes d'Hostoles" organitzat per joves amb pressupostos participatius, es presentarà el llibre sobre Guatemala "Obsidiana, sangre y oro" amb la presència de l'autor i veïns guatemaltencs.

Descobrim el riu Brugent

Dissabte 28 maig
09:00
Setmana de la Natura
Passejada naturalista per l'entorn del riu Brugent a càrrec de Brugent Serveis Ambientals, per descobrir els rèptils i amfibis que hi viuen, el seu hàbitat i el seu comportament.

Contes del Supercuc

Dimarts 31 maig
17:30
Setmana de la Natura
En el marc de la Setmana de la Natura, la companyia La Sal d'Olot presentarà l'espectacle infantil "Contes del Supercuc" a la biblioteca Municipal Maria de Jonquers.

Descobrim el riu Brugent

Dissabte 4 juny
09:00
Setmana de la Natura
Passejada naturalista per l'entorn del riu Brugent a càrrec de Brugent Serveis Ambientals, per descobrir els rèptils i amfibis que hi viuen, el seu hàbitat i el seu comportament.

BALCOncert amb Flux

Diumenge 12 juny
12:00
balconcert, concerts, concert a l'aire lliure
Música reivindicativa pop i eclèctica per ballar i passar-ho bé. Els membres de Flux són majoritàriament de les rodalies de Barcelona, però el seu cantant i lletrista fa uns anys que viu a les Planes d'Hostoles. Si voleu conèixer més sobre aquest grup, podeu entrar al seu perfil Projecte Flux. Un dels balcons de la plaça u d'octubre de les Planes d'Hostoles s'ha convertit en l'espai més alternatiu per presentar la música de quilòmetre zero. Aquesta activitat se sustenta a partir de la taquilla inversa recollida entre el públic assistent.

Festa Familiar Solidària al Planestiueja’t

Dissabte 2 juliol
12:00
Planestiueja't, festa familiar, concerts infantils
Al Parc la Parada del Jonquer, festa familiar amb concerts i entreteniments durant tot el dia! 12:00 h XIULA 15:30 h GISELA 18:00 h DI-VERSIONES CIRC XIC amb actuacions al llarg del dia. Durant tot el dia, hi haurà a l’Àrea de Pícnic un circuit-aventura, un gran tobogan, multijocs, cavall mecànic, pinta-cares i un tren petit amb vies. Amb monitors i protocols de seguretat i higiene. *La Festa Familiar Solidària lliura tota la seva recaptació a la Fundació Albert Bosch. *Hi haurà servei de bar i restauració a l’espai. No es podran portar animals de companyia, excepte gossos Pigall.

Manu Guix & Band al Planestiueja’t

Diumenge 10 juliol
22:00
Planestiueja't, Manu Guix, slow concerts
Després de 4 anys de silenci discogràfic, Manu Guix torna aquest 2022 amb una gira que està cridada a ser la revelació de la temporada. El polivalent artista presentarà el seu nou disc i repassarà els seus èxits de sempre. Ho farà acompanyat d’una banda formada per 5 dels millors músics del país. El concert es realitzarà en el marc idílic de Mas El Siubès. Obertura de portes 90 minuts abans. Servei de bar i restauració.