Agenda Cultural

Agenda d’activitats!

A Les Planes d’Hostoles ens hem proposat no quedar-nos quiets, i per això quan no tenim cap caminada o festa local, fem venir a músics o fotògrafs, escriptores o futbolistes a que ens expliquin, toquin música o ens mostrin allò que fan…

Fira del Joc i Productes de la Terra

Dissabte 23 setembre

Fira del Joc, fires de Catalunya, jocs de fusta, fires familiars
A la fira del Joc i Productes de la Terra trobareu tota mena de jocs i per a totes les edats: jocs d'enginy, jocs de taula, jocs de rol, jocs de gran format, jocs per nadons, jocs que requereixen certa habilitat... La fira és un espai entranyable amb parades de productes artesans amenitzada amb espectacles i tallers entorn al joc per a la família. Aquest any s'allargarà dos dies, el 23 i el 24 de setembre, i es realitzarà a l'entorn habitual de la Plaça Nova i el parc central. La fira es troba emmarcada en les Festes de Santa Espina, la festa xica del poble, la qual compta amb diverses activitats entre les quals destaca el correfoc.

BALCOncert amb Bescanó Gospel Choir

Diumenge 1 octubre
12:00
balconcert, concerts, concert a l'aire lliure
Tornen els balconcerts, un espai alternatiu per la música de quilòmetre zero un dels primers diumenges de mes a l'hora del vermut, les 12 del migdia. En aquesta ocasió vindran a animar l'ambient els "Bescanó Gospel Choir", amb una selecció de cançons gospel. La plaça U d'octubre s'omplirà ben segur de bon ambient.

Taller La Farmaciola d’hivern

Dimecres 4 octubre
17:00
remeis naturals, farmaciola natural, al·lèrgies primavera
Aprendre a fer remeis naturals amb plantes que podem trobar en el nostre entorn és una bona manera de tenir cura de la nostra salut. En aquest taller, que es pot seguir de forma presencial o telemàtica, la Judith Ramírez ens ensenyarà les plantes i flors silvestres de temporada que podem utilitzar per fer infusions, xarops, olis i bàlsams.

Taller de Gospel

Dimecres 4 octubre
19:30
Gospel, taller, cant coral
Els membres del Bescanó Gospel Choir faran un taller d'aquest tipus de cant a La Ccoperativa després de la seva actuació de cap de setmana en el BALCOncert. L'objectiu és iniciar-se i fer un tastet de gospel, i mirar de captar nous cantaires per al cor.

Presentació del llibre ELS “3 BESSONS”

Dijous 5 octubre
18:00
Preswntacions llibres, Sant Jordi
L'autora local Marta Carbonés Busquets, presentarà aquest primer llibre sobre les aventures de tres germans a les Planes d'Hostoles. En aquesta primera aventura, els "3 bessons" viuen una diada de Sant Jordi ben divertida. S'espera que l'autora, que ha il·lustrat i escrit el llibre, faci una col·lecció protagonitzada per aquests personatges.

Festa Major de Cogolls

Dissabte 7 octubre

Aplec de Sant Grau, Cogolls
El 123è Aplec de Sant Grau se celebrarà a Cogolls amb havaneres i rom cremat, una caminada, missa amb orquestra, sardanes, i una arrossada. Un bon moment per sentir el caliu de Cogolls i la seva gent.

Cinefórum per a tots els públics

Divendres 20 octubre
17:00
Cineforum, Biblioteques Girona
Escollirem la pel·lícula que voldrem veure a la Sala d'Entitats del Casal Cívic La Cooperativa, la qual s'ha convertit en una sala de cinema. Després, la comentarem entre tots.