Agenda Cultural

Agenda d’activitats!

A Les Planes d’Hostoles ens hem proposat no quedar-nos quiets, i per això quan no tenim cap caminada o festa local, fem venir a músics o fotògrafs, escriptores o futbolistes a que ens expliquin, toquin música o ens mostrin allò que fan…

Sortida al Camí de Ronda

Diumenge 14 abril
08:00
Excurcions
El Grup Excursionista de les Planes d'Hostoles (GELPH) un dels primers diumenges al mes proposa una excursió. Aquest diumenge serà a Camí de Ronda.

Ball amb David Magem

Diumenge 14 abril
18:00
gent gran, balls de saló
La sala polivalent de les Planes d'Hostoles acull cada diumenge la música en directe d'un grup musical del gust dels jubilats per a que pugui passar-s'ho d'allò millor ballant en línia o en parella. Aquest diumenge el grup convidat és David Magem. L'entrada val 6 euros.

Exposició de Josep Vallverdú

Dilluns 15 abril

Josep Vallverdú, Sant Jordi
Josep Vallverdú l'any passat va fer 100 anys, i les biblioteques celebraren "l'any Vallverdú". Aquest prolífic autor de novel·la, assaig i poesia, destaca sobretot en la literatura infantil. El vestíbul de l'edifici de La Cooperativa, on s'hi ubica la biblioteca, acollirà una exposició dedicada a la seva vida i obra en el mes de Sant Jordi.

Ball amb Genion’s

Diumenge 21 abril
17:30
gent gran, balls de saló
La sala polivalent de les Planes d'Hostoles acull cada diumenge la música en directe d'un grup musical del gust de la gent gran per a que pugui passar-s'ho d'allò millor ballant en línia o en parella. Aquest diumenge el grup convidat és Genion's.

Ball amb Duet Atènia

Diumenge 28 abril
17:30
gent gran, balls de saló
La sala polivalent de les Planes d'Hostoles acull cada diumenge la música en directe d'un grup musical del gust de la gent gran per a que pugui passar-s'ho d'allò millor ballant en línia o en parella. Aquest diumenge el grup convidat és el duet Atènia.