Cultural agenda

Agenda of activities!

At Les Planes d'Hostoles we have decided not to stay still, and that's why when we don't have a walk or local party, we bring musicians or photographers, writers or footballers to explain, play music or show us what they do …

BALCO concert with Crazy Cat Lady

Sunday 3 March
12:00
ball concert, concerts, outdoor concert
Balconcerts are back, an alternative space for zero kilometer music on the first Sunday of the month at vermouth time, 12 noon. On this occasion, the "Crazy cat lady" group will liven up the atmosphere, with a selection of rumba and folk. Plaça U in October will be filled with a good atmosphere and you will surely want to dance.

Ball amb Duet Atènia

Sunday 3 March
17:30
old people, ballroom dancing
The multi-purpose room in Les Planes d'Hostoles hosts live music every Sunday from a musical group of the taste of the elderly so that they can have the best time dancing in line or as a couple. This Sunday the guest group is the Aténia duo.

Actes del 8M

Friday 8 March
18:00
8M, Dia internacional de la dona treballadora
El col·lectiu feminista Les Guilles a les Planes organitza diverses activitats al poble per celebrar el 8M. A les 6 de la tarda, hi haurà una taula-rodona sobre dones amb professions "masculinitzades". A ella han estat convidades dones amb professions que trenquen els estereotips de gènera: una forjadora, una pagesa, una pastora, una propietària d'un establiment, han estat convidades a parlar sobre les seves vivències i a reflexionar-hi. El dissabte hi haurà un dinar de dones d etotes les edats i origens, que acabarà amb un recital poètic transfeminista titulat "La subversiva". A la Cellera de Ter, les GUilles organitzen altres activitats com un Akelarre-sopar amb diverses dinàmiques pel 8 de març al vespre.

Ball amb Pa d’àngel

Sunday 10 March
17:30
old people, ballroom dancing
La sala polivalent de les Planes d'Hostoles acull cada diumenge la música en directe d'un grup musical del gust dels jubilats per a que pugui passar-s'ho d'allò millor ballant en línia o en parella. Aquest diumenge el grup convidat és Pa d'àngel. L'entrada val 6 euros.

Taller de bioconstrucció: Nius

Sunday 17 March
10:00
Bioconstrucció, cabanes, escola Orígens
L'escola de Bioconstrucció Orígens proposa aquesta activitat dirigida a infrants i joves per crear refugis amb materials locals al parc la Parada del Jonquer. Cal inscripció prèvia a Orígens.

Fem el Toc?

Sunday 17 March
12:00
Jam session, música, micròfon obert, aperitiu
Fem el toc? és una proposta del col·lectiu de les Planes Accions Rurals per la Kultura (ARK) per compartir, un cop al mes, música, cançons i poemes, tot posant a l'abast dels assistents un equip de so i diversos instruments musicals. Aquesta nova temporada, el Toc es farà el tercer diumenge de cada mes a les 12h a l'antiga estació de tren, però en aquesta ocasió es traslladarà a la plaça per acompanyar la Fira d'Entitats del poble. A aquests events hi són especialment benvinguts els músics i artistes de la contrada i el públic amb ganes de passar-ho bé. Una invitació a tocar música i esdevenir un punt de trobada tot prenent alguna beguda i un bon aperitiu.

Ball amb Sharazan

Sunday 17 March
17:30
old people, ballroom dancing
La sala polivalent de les Planes d'Hostoles acull cada diumenge la música en directe d'un grup musical del gust de la gent gran per a que pugui passar-s'ho d'allò millor ballant en línia o en parella. Aquest diumenge el grup convidat és Sharazan.

Setmana Santa

Sunday 24 March

Setmana Santa, Manaies, Dijous Sant, Divendres Sant
Les processons amb la presència de manaies i les misses formen part de l'agenda cultural de Setmana Santa, la qual compta amb una arrelada tradició.