Agenda Cultural

¡Agenda de actividades!

En Les Planes d'Hostoles nos hemos propuesto no quedarnos quietos, y por eso cuando no tenemos ninguna caminata o fiesta local, hacemos venir a músicos o fotógrafos, escritoras o futbolistas a que nos expliquen, toquen música o nos muestren lo que hacen …

BALCONcierto con Crazy Cat Lady

domingo 3 marzo
12:00
balconcierto, conciertos, concierto al aire libre
Vuelven los balconciertos, un espacio alternativo para la música de kilómetro cero uno de los primeros domingos de mes a la hora del vermut, las 12 del mediodía. En esta ocasión vendrán a animar el ambiente al grupo Crazy cat lady, con una selección de rumba y folk. La plaza U de octubre se llenará de buen ambiente y seguramente surgirán las ganas de bailar.

Ball amb Duet Atènia

domingo 3 marzo
17:30
personas mayores, bailes de salón
La sala polivalente de las Planes d'Hostoles acoge cada domingo la música en directo de un grupo musical del gusto de la gente mayor para que pueda pasárselo de lo mejor bailando online o en pareja. Este domingo el grupo invitado es el dúo Atènia.

Actes del 8M

viernes 8 marzo
18:00
8M, Dia internacional de la dona treballadora
El col·lectiu feminista Les Guilles a les Planes organitza diverses activitats al poble per celebrar el 8M. A les 6 de la tarda, hi haurà una taula-rodona sobre dones amb professions "masculinitzades". A ella han estat convidades dones amb professions que trenquen els estereotips de gènera: una forjadora, una pagesa, una pastora, una propietària d'un establiment, han estat convidades a parlar sobre les seves vivències i a reflexionar-hi. El dissabte hi haurà un dinar de dones d etotes les edats i origens, que acabarà amb un recital poètic transfeminista titulat "La subversiva". A la Cellera de Ter, les GUilles organitzen altres activitats com un Akelarre-sopar amb diverses dinàmiques pel 8 de març al vespre.

Ball amb Pa d’àngel

domingo 10 marzo
17:30
personas mayores, bailes de salón
La sala polivalent de les Planes d'Hostoles acull cada diumenge la música en directe d'un grup musical del gust dels jubilats per a que pugui passar-s'ho d'allò millor ballant en línia o en parella. Aquest diumenge el grup convidat és Pa d'àngel. L'entrada val 6 euros.

Taller de bioconstrucció: Nius

domingo 17 marzo
10:00
Bioconstrucció, cabanes, escola Orígens
L'escola de Bioconstrucció Orígens proposa aquesta activitat dirigida a infrants i joves per crear refugis amb materials locals al parc la Parada del Jonquer. Cal inscripció prèvia a Orígens.

Fem el Toc?

domingo 17 marzo
12:00
Jam session, música, micròfon obert, aperitiu
Fem el toc? és una proposta del col·lectiu de les Planes Accions Rurals per la Kultura (ARK) per compartir, un cop al mes, música, cançons i poemes, tot posant a l'abast dels assistents un equip de so i diversos instruments musicals. Aquesta nova temporada, el Toc es farà el tercer diumenge de cada mes a les 12h a l'antiga estació de tren, però en aquesta ocasió es traslladarà a la plaça per acompanyar la Fira d'Entitats del poble. A aquests events hi són especialment benvinguts els músics i artistes de la contrada i el públic amb ganes de passar-ho bé. Una invitació a tocar música i esdevenir un punt de trobada tot prenent alguna beguda i un bon aperitiu.

Ball amb Sharazan

domingo 17 marzo
17:30
personas mayores, bailes de salón
La sala polivalent de les Planes d'Hostoles acull cada diumenge la música en directe d'un grup musical del gust de la gent gran per a que pugui passar-s'ho d'allò millor ballant en línia o en parella. Aquest diumenge el grup convidat és Sharazan.

Setmana Santa

domingo 24 marzo

Setmana Santa, Manaies, Dijous Sant, Divendres Sant
Les processons amb la presència de manaies i les misses formen part de l'agenda cultural de Setmana Santa, la qual compta amb una arrelada tradició.