Visita a l’hort de L’Aixadell

649 795 752
comandes@laixadell.cat

L’Aixadell és un projecte d’horta agroecològica de km.0 format per joves del poble. Vine a veure de primera mà com la pagesia és la nostra manera de viure i entendre el que fem. Volem ensenyar-vos la importància del cultiu de la terra i el respecte per l’entorn i la salut de les persones. Us explicarem com va començar aquesta aventura, fins on hem arribat i fins on volem arribar.
Estem situats a la zona de Cogolls; en cap cas podeu accedir fins a la visita amb el vostre vehicle, haureu de deixar-lo al pàrquing municipal habilitat (a 500 m). Recordeu que és un espai de gran valor natural i paisatgístic. Cal ser respectuosos amb la flora i la fauna que hi habiten així com amb els espais que trobeu al llarg del camí.

Preus de les visites:
Infants menors de 3 anys: gratuït.
Infants fins a  10 anys: 4 €
Adults: 8 €
Durada aproximada: 1 h i 30 minuts.
Capacitat màxima dels grups per prevenció: 10 persones.

*Opcional: els caps de setmana us oferim esmorzar o berenar de pagès amb productes locals. Demaneu informació al fer la reserva en cas que estigueu interessats.

→ Important:
Heu de reservar la visita amb mínim 24 h d’antelació.
Ens podeu venir a visitar tots els dies de la setmana a partir de JULIOL exceptuant els diumenges a la tarda i els dilluns.
Porteu calçat còmode, roba adequada, aigua i crema solar.
Si veniu a la visita no haureu d’abonar l’import del pàrquing.
En cas de pluja l’horari de les visites ha de ser modificat.